Martins Mest Kommenterade del 1

“Get a life, JonasA!” Kanske det är någon som tänker. Men det är faktiskt roligare att hålla på med ME fanblog än att titta på TV, vilket hade varit alternativet. Att läsa om gamla höjdarinlägg som man glömt hur roliga de var. Slår Lyxfällan vilken dag som helst. Idag har jag grävt fram några blogginlägg med ovanligt många kommentarer, från det han började skriva i Kuriren i april, fram till nyårsafton -08.

28 maj, 17 kommentarer: Utnyttjar Kuriren mig? Om att blogga oavlönat fast Kuriren har stora bilder på en på lokalbussarna. Ur kommentarsfloran: “stora konstnärer ska vara lite plågade och ha ett hårt liv”

23 juni, 14 kommentarer: Reflektioner om Tornedalen Om att fira midsommar i Tornedalen. Ur kommentarsfloran “Las ranitas, las ranitas, son muy graciosas.” Nån fick för sig att översätta små grodorna till spanska …

15 juli, 30 kommentarer: Jag har fått en ny mäktig fiende Om pudlar och lejonklippning (ja, jag länkar till den en gång till). Ur kommentarsfloran: “martins blogg är det närmaste vi har humor i det här landet…  …och då bor han inte ens här”

24 oktober, 37 kommentarer: Tänk om Che Guevara upptäckt Tornedalen Titeln säger allt. Ur kommentarsfloran: “Om Laestadius kommit till bolivia istället för Che Guevara hade bolivia idag varit ett lugnt harmoniskt väl fungerande samhälle.”

28 oktober, 24 kommentarer: Jag har inte problem med Sverige, bara med er Om svenskarnas självgodhet. Ur kommentarsfloran: “Vad är det som är bra med Sverige? Du sätter fingret i groggen med den frågan.”

Slutsats av detta söndagsnöje: Kuriren har intressantare och roligare bloggkommentatorer än Aftonbladet. I snitt i alla fall. Så förmodligen är lulebor smartare än svenskar.

Advertisements

About mefanblog

Nu är Martin Ezpeletas fanblog startad. Framför allt är den till för att göra det lättare för oss läsare att hitta till och hålla reda på guldkornen i hans produktion. Eftersom han bestämt vägrar att göra bok av det får vi göra så här i stället. Vilka är dina favoriter av martins blogginlägg och krönikor? Idag skriver han på: http://blogg.aftonbladet.se/martinezpeleta http://www.aftonbladet.se/debatt/kronikorer/martinezpeleta/ (Och på http://twitter.com/martinezpeleta. Ibland. Kanske.) Han har tidigare skrivit på: http://www.kuriren.nu/bloggar/bloggare.aspx?blogg=3435393 och en kort vända på http://martinezpeleta.blogspot.com/ Jag kommer att administrera den här bloggen minst en gång i veckan, hoppas jag. Tips om favoriter (i form av länkar) lämnar du i kommentarsfälten. Om du vill skriva ett eget blogginlägg här skickar du det till mefanblog@gmail.com Jag lovar att publicera allt som är någorlunda vettigt. När vi börjar få lite statistik på vad flera tycker är extra bra inlägg kommer jag att lägga upp en greatest hits-lista i högerspalten. Hälsningar JonasA
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s